El Club Nàutic Port d’Aro i Culturejant, associació de Castell Platja d’Aro i S’Agaró dedicada a l’impuls d’activitats culturals, han signat un conveni de col·laboració per a portar a terme iniciatives conjuntes. El president del Club, Vicenç Arqués, i una de les impulsores de Culturejant, Gemma Guisado, han volgut reivindicar la importància de trobar objectius comuns entre les diferents entitats del municipi per tal de dinamitzar la zona i tenir una oferta més variada i de qualitat.

“Des del Club Nàutic estem treballant per fer del Port d’Aro un espai més proper i obert a totes les persones del municipi. Tenim un entorn privilegiat, un port en plena transformació i el volem compartir amb tot el poble”, assegura l’actual president del Club Nàutic, Vicenç Arqués.

Les dues entitats han anunciat que ja estan treballant en diversos actes que tindran lloc en el marc del Port i han assegurat que aquesta col·laboració és una bona notícia per tot el municipi. La iniciativa compta també amb el suport de l’Ajuntament de Castell- Platja D’aro.