La reforma a Port d’Aro es troba en la primera fase del projecte. S’estan traient els pantalans del final del canal per a posar-ne de nous i s’iniciarà el dragat a la part de la gasolinera a partir del 20 de gener.

Amb motiu de les obres, durant 3 o 4 mesos, aproximadament, quedarà tancat el pas, per a vianants i per a vehicles, el vial del port entre la porta d’entrada i la porta de sortida de Residencial Port Garden (darrere l’illa) i totes les portes d’accés des de Catalans Universals.

D’altra banda, també quedarà tancat el pas entre els lavabos de la comunitat del Pinell i els lavabos de Rosa dels Vents i totes les portes d’accés que donen al carrer Punta Prima. També quedaran tancades la porta que hi ha a l’edifici de Residencial ponent, al costat de les oficines de Sierra de Mias, i la porta de les escales del final del canal que dona als cinemes.

L’accés al port, i per anar als diferents pàrquings, serà per l’illa. Es posarà algun tipus de tanca provisional que caldrà retirar i posar manualment.

Pel que fa a la formalització del contracte, el Club està a l’espera que la Generalitat de Catalunya aprovi els contractes d’adquisició del dret d’ús dels amarradors perquè els socis puguin formalitzar-los. Quan es tingui l’aprovació, el Club informarà el soci per carta perquè pugui demanar hora per formalitzar el contracte.

El Club agraeix la paciència i la col·laboració dels socis durant tot el període d’obres.

Per a més informació: Comencen les obres a Port d’Aro per tenir uin port nou l’estiu de 2021