La regata itinerant de creuer de la Costa Brava nord ha acabat aquest diumenge 23 d’octubre. Ha reunit 33 tripulacions en les seves tres fases disputades al Club Vela Golfus, al GEN Roses, al Club Nàutic Estartit i a l’Escala, i ha reconegut 6 recorreguts puntuables completats.

Entre la flota ORC la victòria ha estat per al Nauticescala 3 patronejat per Marc Verdaguer i el segon podi ha estat per L’Oreig (Archambault A-35) de Martí Gelabert del Club Nàùtic Port d’Aro. El tercer classificat ha estat Atxassu (J80) de Jordi Batlle del GEN Roses i el quart, Siete (J88) de George Ball del Club Nàutic Estartit.

Així mateix, el premi al club millor classificat ha estat pel Club Nàutic Port d’Aro, mentre que el Club Nàutic l’Escala s’ha endut el premi al club amb més participació.

La regata Interclubs Empordà és una iniciativa del GEN Roses, el Club Vela Golfus, el Club Nàutic l’Escala i el Club Nàutic Estartit. La seva XXI edició és una realitat gràcies al patrocini de Nautasystems i rep la col·laboració, a més, de CJB Veleros, Jotun, Varador l’Escala, Helly Hansen, la Federació Catalana de Vela, Marina Empuriabrava i Port de Roses.

Enhorabona a tots i fins l’any vinent!!