El passat dissabte, 13 d’agost, i després de dos anys sense poder-se celebrar, la Nit del Soci 2022 ha estat un èxit amb la presència de més de 300 assistents que s’han reunit en un dels vespres més especials del Club.

Els participants van poder gaudir del sopar servit pel Restaurant Port d’Aro, del Grup Castell, i en què no hi va faltar la tradicional sardinada. La cantant de jazz i música francesa Sabine van Waesberghe va acompanyar el sopar amb la seva veu i amb temes d’Edith Piaf, Nancy Sinatra i, fins i tot, el ‘Con te partiró’ d’Andrea Boccelli.

Durant la vetllada, presentada pel periodista Xesco Rubió, també van intervenir el president del Club, Vicenç Arqués, qui va agrair els socis la seva implicació i va reiterar la bona salut de l’entitat amb el fet que el nombre de socis ha augmentat en els últims anys i la transformació del port que continuarà a la tardor amb la renovació de l’edifici social.

Per la seva banda, l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, va felicitar el Club Nàutic i va voler destacar la voluntat compartida de fer d’aquest un Club viu i obert al municipi.

Un dels moments més especials de la nit va estar protagonitzat pel patrocinador oficial Quera 1887 que va sortejar una joia entre els socis assistents .

La sorpresa de la nit va arribar de la mà del reconegut cantant i compositor, Alejandro Abad, que va fer cantar els socis amb ‘Que la detengan’ o ‘Mi música es tu voz’, popularitzada per la primera edició d’Operación Triunfo. Abad va explicar que per a ell el Port d’Aro és un lloc molt especial i que s’hi sent com a casa.

La festa va continuar a l’espai Canalla amb la música del DJ Tito que va fer ballar els assistents i va posar el punt final a una vetllada inoblidable.