L’Oreig de Martí Gelabert ha guanyat, aquest cap de setmana, la II edició de la Regata Interclubs Costa Brava. L’embarcació del Club Nàutic Port d’Aro s’ha classificat en primera posició en la categoria ORC de la competició. El trofeu, organitzat pel CN Port d’Aro, el CN Sant Feliu de Guíxols, el CN Estartit i el CNCB & CV Palamós, amb la col·laboració de Marina Palamós, va arrencar el passat 16 de març i ha constat de tres fases al llarg de les quals l’Oreig ha mantingut el seu lideratge.

En la categoria RI ha estat el Caliope del CN Sant Feliu, capitanejat per Thierry D’Argoubet, qui s’ha fet amb la primera plaça.

A banda dels guanyadors, el Club Nàutic Sant Feliu ha rebut el premi al millor club classificat i s’ha entregat també un premi especial a l’esperit esportiu al Lluerna 2 de Manel Garganté (CN Sant Feliu).

Rafael Arau, vicepresident del CN Port d’Aro, ha assistit a l’entrega del trofeu en representació del Club.

Les classificacions de la Interclubs Costa Brava han quedat de la següent manera:

Categoria ORC

  1. L’Oreig (Martí Gelabert – CN Port d’Aro)

  2. L’ Appex III (Josep Mediñà- CN Sant Feliu)

  3. L’Inaudit (Joaquim Rutllant – CN Sant Feliu)

Classe RI:

  1. Caliope (Thierry D’Argoubet – CN Sant Feliu)

  2. Manu III (Lluís Casademont – CN Costa Brava)

  3. Pinetell (Xavier Ribera – CN Costa Brava).

Podeu consultar tots els detalls dels resultats en el següent enllaç: http://www.regatainterclubscostabrava.cat/ca/default/races/race?fbclid=IwAR3vcqIA8ZgcntT2TEjliAkFwxkObA4jyZ3p6vqdmkfaI_gQCpkoUc7E3jM