La flota del Club Nàutic Por d’Aro ha estat protagonista de la XVIII edició de la regata Interclubs Empordà que ha finalitzat aquest diumenge 27 d’octubre, després de vuit dies de competició i vuit proves amb la Costa Brava Nord i el litoral del sud de França com a teló de fons.

L’Oreig i el Lone, guanyadors en ORC i RI

L’Oreig de Martí Gelabert (CN Port d’Aro), s’ha imposat en categoria ORC, amb un punt d’avantatge sobre el segon classificat el Wave de Craig Clark del CN Estartit. El bronze d’aquesta categoria ha estat per Meltem de Laurent Sagols del CN Banyuls.

Entre la flota més nombrosa, la RI, s’ha alçat guanyador el Lone de Ramon Garriga del CN Port d’Aro seguit del Loch Lomond de Jordi Iglesias del CV Golfus i Manu Tercer de Lluís Casademont del CN Costa Brava.

Reconeixement especial pel Club

El Club Nàutic Port d’Aro s’ha endut una placa per ser el Club amb millor puntuació acumulada pels seus representants. I la família que conforma la tripulació del Lone ha recollit la placa al Mèrit Esportiu.

Pel que fa al club amb més participació, el desempat entre el Club Nàutic l’Escala i el Club Vela Golfus s’ha resolt a favor dels últims pels seus millors resultats.

Una iniciativa conjunta

La regata Interclubs Empordà és una iniciativa conjunta del CV Golfus – Empuriabrava, el GEN Roses, el Club Nàutic Port de la Selva, el Yacht Club Argelès, el Club Nàutic l’Escala i el Club Nàutic Estartit. Creada amb l’objectiu de difondre la vela de creuer a la Costa Brava, aquesta regata ha estat possible gràcies al patrocini de Nautamarine i el Grup Terraza. A més, ha comptat amb la col·laboració de Sailingworks, Port de Roses, Marina Empuriabrava, la Federació Catalana de Vela, Helly Hansen i la RANC.

L’edició que conclou avui ha reunit a una trentena de tripulacions procedents de diferents ports del litoral gironí i el sud de França.

Consulta tots els resultats de la XVIII Interclubs Empordà aquí