En una reunió mantinguda a finals de setembre amb l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Consell Local del Poble i diferents associacions, el consistori va confirmar que el juny del 2023 podria estar construït el tram del passeig marítim que va des de la desembocadura del riu Ridaura fins el Club Nàutic Port d’Aro, amb el pont per sobre el riu inclòs. Les al·legacions presentades pel Club en relació a aquest tram ja estan desencallades i el projecte està pendent d’alguns tràmits per posar-sen en marxa, principalment vinculats amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

D’altra banda, l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, també va exposar que el projecte del nou passeig de Platja d’Aro s’obrirà a rebre les inquietuds de tota la població a petició de l’Associació Passeig Marítim Platja d’Aro, de la qual forma part el Club.

Jiménez, acompanyat dels regidors de Turisme i Promoció Econòmica, Jenny Xufré i Joan Barceló, respectivament, va concretar que a finals del 2022 i principis del 2023, es recolliran totes les inquietuds i propostes pel projecte del nou passeig marítim. La consulta popular anirà dirigida a residents i no residents de Platja d’Aro, associacions, comerços, hotels, … Un cop recollides totes les propostes, es tindran en compte pel nou projecte que no es realitzarà des del consistori sinó que s’encarregarà a arquitectes experts en paisatge i urbanisme. Serà aleshores quan s’obrirà un concurs públic, previst per principis del 2023, i es farà la consegüent adjudicació en el que quedi per acabar l’any. La previsió és que les obres del nou passeig marítim de Platja d’Aro comencin el 2024.

Des del Club Nàutic Port d’Aro valorem molt positivament aquestes dues fites aconseguides perquè fa molt temps que lluitem, juntament amb l’Associació Passeig Marítim, per integrar el passeig marítim amb el municipi i amb el Port d’Aro.