El Club Nàutic Port d’Aro se suma al projecte de pictorització d’entorns urbans engegat per l’associació Viu per l’Autisme, convertint-se, així, en el primer port de Catalunya en incorporar aquest recurs. La iniciativa, que té com a objectiu principal integrar persones amb el trastorn de l’espectre autista (TEA), s’implementarà de manera pionera a Castell-Platja d’Aro i comptarà amb la col·laboració i finançament de l’Ajuntament del municipi i de l’entitat bancària La Caixa.

Per fer front a les dificultats que les persones amb TEA sovint experimenten en el desenvolupament del llenguatge i en la interacció social, el projecte consistirà en la col·locació d’imatges en forma de pictograma que puguin oferir informació útil i entendora sobre establiments i serveis públics.

Vicenç Arqués, president del Club Nàutic, ha valorat molt positivament la iniciativa i ha afirmat que des del club “sempre estarem disposats a sumar-nos a projectes que ens puguin fer més integradors i facin del port un espai més responsable i més amable per a tothom”.