Cristina Pujol (CN Port d’Aro) s’ha proclamat subcampiona d’Espanya d’ILCA 6 en el campionat celebrat a Torrevieja (Alacant), juntament amb Max Urquizu (CN Salou).

L’andalusa Ana Montcada i el balear David Ponseti s’han fet amb el títol nacional després de completar les 10 proves programades.

La igualtat era màxima i fins a l’última prova no s’han pogut conèixer els noms dels campions. Cristina Pujol arrencava líder i en la primera prova feia un dècim. Ana Montcada, per part seva, sumava un 7. En la segona, ambdues van concloure molt igualades, 3a la catalana i 6a l’andalusa. En l’última prova Pujol tancava la seva participació amb un 9è i Montcada 2a, suficient perquè la malaguenya es quedés amb el campionat nacional amb un avantatge de cinc punts sobre la catalana.

També arribava tot molt igualat en nois. Dani Cardona (RCN Palma) tenia part del camí fet, però quedava aquesta última jornada en la qual David Ponseti (CN Ciutadella) s’ha mostrat molt més encertat. Parcials de 8-1-1 sentenciaven el títol a favor de Ponseti. Per contra, per al balear de S’Arenal avui no ha estat el seu dia. Amb parcials de 21-23-16 no sols se li escapava el títol sinó també les opcions de podi.

Un podi que s’ha tancat en el nacional amb Ponseti, Max Urquizu (CN Salou) i Pedro J. Conde (RCN Palma), mentre que en SUB19 la variant ha estat amb Conde, que ha estat segon i Urquizu tercer.

El podi absolut femení ha quedat conformat per Ana Mocada, Cristina Pujol i Martina Reino (RCN Gran Canària). En SUB21 Margarida Perelló (CN S’Estanyol) ha estat campiona, seguida de María Martínez (RCR Santiafo de la Ribera) i Adriana Castro (RCN Torrevella). Perelló i Castro repetien podi en SUB19, primera i segona respectivament, mentre que el bronze ha estat per a Aina Garau (CN S’Arenal).

Classificació