6 d’abril de 2020 – COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE VELA RELATIU AL COVID-19 

La Federació Catalana de Vela -arran de l’ampliació de l’estat d’alarma i seguint les recomanacions del Govern d’Espanya- ha decidit actualitzar l’ajornament de totes les competicions esportives relatives al nostre esport fins al 26 d’abril.

Desitgem poder reprendre les competicions tan aviat com sigui possible i us recordem que la Federació segueix oferint els seus serveis telefònicament i via correu electrònic.

12 de març de 2020 – COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE VELA RELATIU AL COVID-19

Rebut el “Comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en relació a l’afectació del COV-19” amb data de l’11 de març de 2020, la Federació Catalana de Vela, seguint les recomanacions de la Secretaria, ha pres la decisió d’ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments relatius al nostre esport al territori català a partir de dijous 12 de març i amb vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi.

Desitgem poder reprendre les competicions tan aviat com sigui possible. Tanmateix, seguirem les recomanacions dels responsables sanitaris i informant de totes les novetats.