La Cala Rovira de Platja d’Aro ha aconseguit aquest estiu el distintiu Q de Qualitat Turística i s’afegeix a la Platja Gran i a Sa Conca que l’havien obtingut ja fa uns anys i, que de llavors ençà, l’han renovat ininterrompudament. Per obtenir-lo inicialment i conservar-lo anualment, cal superar les auditories que desenvolupa el Ministeri d’Industria, Comerç i Turisme amb l’objectiu de consolidar una marca de prestigi i de promoció que esdevingui un referent de diferenciació, fiabilitat i rigorositat per qui pugui acreditar-lo.

Actualment només hi ha 23 establiments, serveis o espais de les comarques de Girona amb aquest segell, i en l’àmbit de les platges només Platja d’Aro, l’Estartit i Empuriabrava l’acrediten. En l’àmbit dels establiments privats, el municipi hi té representació mitjançant el S’Agaró Hotel.

A més a més del guardó Q de Qualitat Turística, les platges Sa Conca, la Platja Gran i Cala Rovira, i el Club Nàutic Port d’Aro com a Port Esportiu acrediten la Bandera Blava i el Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà.