Aquest dissabte 12 d’agost s’ha celebrat la Nit del Soci 2017, enguany reconvertida en una trobada social i popular entre socis i amics amb una sardinada i una cantada d’havaneres.

Unes 300 persones han pogut gaudir d’una nit plena de sorpreses que ha començat amb una desfilada de models a càrrec de l’Agència Piùbella Models de Girona que han presentat en primícia per als socis del Club Nàutic Port d’Aro les últimes creacions dels dissenyadors Estela, amb la seva marca de roba per a dona ARMUSELI, i Claudio de Rossi, amb la seva marca de roba per a home De Rossi. La vetllada ha seguit amb el sopar de sardinada que ha acabat amb una cantada d’havaneres i cançons marineres amb el Grup Ultramar, que ha repetit després de l’èxit de l’any passat.

Tots els socis i amics han rebut l’obsequi d’una litografia signada slotocash casino personalment per l’artista Enric Aguilar, qui ha estat present a la festa i, a banda de dedicar les litografies, ha pintat en directe un quadre que s’ha sortejat al final de la nit.

Finalment la nit ha acabat a les carpes del club amb la festa de cada dissabte a la nit Salado Port d’Aro.

Des de la junta directiva del Club Nàutic Port d’Aro volen agrair la confiança dels socis i també volen donar les gràcies a tot l’equip del club nàutic per tota la feina que han fet perquè la Nit del Soci 2017 hagi estat una vetllada tan especial.